Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Tudi v letošnjem šolskem letu vam bomo informacije v povezavi z učnimi gradivi ter šolskimi potrebščinami posredovali preko spletne strani šole.

Izposoja učbenikov je brezplačna, učenci jih bodo prejeli v začetku novega šolskega leta (predvidoma prvi teden v septembru).

Učenci naj vse učbenike ovijejo in z njimi lepo ravnajo, sicer bodo ob koncu šolskega leta plačali odškodnino za poškodovane učbenike (Pravilnik o upravljanju učbeniških skladov). Učbeniki naj bodo oviti v ovitke, ki se lahko odstranijo, ali v papir (ne v samolepilno folijo), ki naj ne bo zalepljen na platnice. Učenci naj na ovoj prilepijo nalepko, kamor se podpišejo.

Seznam z izborom učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin je dostopen tukaj

BREZNO

KAPLA

Za učence 1.–3. razreda so BREZPLAČNI tudi DELOVNI ZVEZKI, saj sredstva za učence prve triade zagotavlja Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Učenci jih v mesecu septembru dobijo v šoli. Starši za učence teh razredov kupijo samo šolske potrebščine.

Naročanje delovnih zvezkov in šolskih potrebščin (od 4. do 9. razreda):

Da bo nabava enostavnejša, se je šola povezala z različnimi ponudniki in jim posredovala sezname gradiv in potrebščin. Tudi letos bo naročanje potekalo preko spleta ali osebno v trgovini.

Če želite, lahko na eni izmed spodnjih povezav izberete ponudnika, preko katerega boste nabavili potrebščine. Izberite zase najugodnejšega ponudnika.

Opomba: Za morebitne napake na seznamih posameznih ponudnikov šola ne more odgovarjati.

KOPIJA NOVA

OFFICE AND MORE (Radlje ob Dravi)

MLADINSKA KNJIGA

go2school

Dostopnost