Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Spoštovani starši!
V letošnjem šolskem letu vam bomo informacije v povezavi z učbeniškim skladom (sezname učbenikov, delovnih zvezkov) ter ostalih šolskih potrebščin posredovali preko eAsistenta in spletne strani šole.

Z naslednjim šolskim letom ne izpolnjujete več naročilnic za izposojo učbenikov v učbeniškem skladu. Naročilnico izpolnite le v primeru, da NE želite, da si vaš otrok izposodi učbenike iz učbeniškega sklada. Izjema je le prvi razred, kjer starši podpišete naročilnico za vseh devet let šolanja vašega otroka na OŠ.

Seznam z izborom učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin je dostopen tukaj:

BREZNO: Seznam učbenikov 2022/2023

Seznam delovnih zvezkov in potrebščin

KAPLA: Seznam učbenikov 2022/2023

Seznam delovnih zvezkov in potrebščin

Izposoja učbenikov je brezplačna, učenci jih bodo prejeli v začetku novega šolskega leta (predvidoma prvi teden v septembru).

Za učence 1.–3. razreda so BREZPLAČNI tudi DELOVNI ZVEZKI, saj sredstva za učence prve triade zagotavlja Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Učenci jih v mesecu avgustu dobijo na dom, zato bodo učenci prejeli tiskane naročilnice, na katere boste zapisali svoj domači naslov. Naročilnice nato prinesite razredničarki ali oddajte v tajništvo šole do 20. 6. 2022. Starši za učence teh razredov kupijo samo šolske potrebščine.

Naročanje delovnih zvezkov in šolskih potrebščin (od 4. do 9. razreda): Starši se sami odločite, na kakšen način in preko katerega ponudnika boste naročili delovne zvezke in ostale potrebščine (splet/papirnica).  Za lažjo odločitev in v pomoč pa vam prilagamo nekaj povezav:

KOPIJA NOVA

OFFICE AND MORE

MLADINSKA KNJIGA

Brezno

Kapla

PRINTNIK

Dostopnost