Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Spoštovani!

V petek, 1. 4. 2022, bomo v popoldanskem času izvedli kulturni dan. Na II. Gimnaziji Maribor si bomo ob 18.00 ogledali muzikal Figarova svatba (2 uri in 30 min, predstava ima en 10-minutni odmor). Učenci dopoldne nimajo pouka. Za ogled predstave je potrebna uporaba maske, tako da naj jih imajo učenci s seboj.

ODHOD IN PRIHOD:

Učenci naj se zberejo na spodnjem parkirišču (pod Avtomarket Rebernik), kjer bo 16.30 odhod proti Mariboru. Prihod nazaj domov (v Brezno) je predviden okoli 21.30. Učenci, ki bodo vstopili in izstopili v Ožbaltu/Javniku, morajo imeti podpisano soglasje staršev – napišejo starši sami; soglasja oddajo razredničarkam. Po prihodu iz Maribora starši poskrbijo za varen prevoz/prihod učencev do doma*.

CENA VSTOPNIC IN AVTOBUSA:

Ogled muzikala Figarova svatba je 8,00 EUR. Cena prevoza je odvisna od števila udeležencev. Plačilo vstopnine in avtobusa se plača po položnici.

MALICA: Malica bo na ta dan odjavljena, za kosilo (odjava) uredijo učenci sami. S seboj lahko imajo svojo malico, ki jo bodo pojedli pred vstopom na muzikal. Vnašanje hrane in pijače v gledališko dvorano ni dovoljeno.

Več o muzikalu si lahko preberete tudi na spletnih straneh II. Gimnazije Maribor. Prosim, da se še doma pogovorite s svojim otrokom glede primernega obnašanja na kulturnem dnevu. Mobilni telefoni morajo biti v času predstave izklopljeni oz. jih je treba preklopiti v letalski način.

Dostopnost