Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Dragi učenci, spoštovani starši,

poletne počitnice so pri kraju, učenci, učitelji, starši in drugi strokovni delavci šole smo v pričakovanju prvega šolskega dne. Prihode v šolo in bivanje na šoli so ostali enaki kot ob koncu lanskega šolskega leta.

Prvi šolski dan vsi učenci MATIČNE ŠOLE z izjemo prvošolcev pričnejo s poukom prvo šolsko uro (7.40). Urnik zvonjenja je ostal nespremenjen in ga lahko najdete na naši spletni strani pod rubriko učenci.

Prvošolci matične šole prvi šolski dan pričnejo ob 8.30 uri, vabilo so prejeli domov. Prvošolci imajo nekoliko drugačen prvi šolski dan kot vsi drugi naši učenci.

Prvi dve šolski uri bodo potekale ure oddelčne skupnosti z razredniki. Vse naslednje ure pouka bodo potekale po veljavnem urniku, ki bo od petka, 27. 8. 2021 objavljen na naši spletni strani pod rubriko učenci.

Učenci v šolo prinesete šolske potrebščine glede na urnik, šolske copate in ne pozabite na zaščitne maske.

Šolski prevozi avtobusov in kombija potekajo po ustaljenem voznem redu. Varstvo vozačev, jutranje varstvo in podaljšano bivanje je organizirano.

Razmere v katerih živimo nas ne smejo odvrniti od zastavljenih ciljev in priložnosti za usvajanje znanja, aktivnega sodelovanja pri pouku in pridobivanje vseživljenjskega znanja.

Zdravo šolsko leto,
Leo Čelofiga, ravnatelj

Dostopnost