Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Ema Majerič, Neli Žigart in Neja Kogal, so se pretekli vikend udeležile dvodnevnega ustvarjalnega tabora »Daj petko«, ki ga je organizirala OŠ Radlje ob Dravi.

Ema Majerič je strnila vtise in zapisala: «Letos je tabor potekal na Remšniku. V petek smo se zbrali v domu krajanov, kjer smo si naredili broške z imeni. Sledila je predstavitev vseh udeležencev, potem pa nam je predaval vodja inkubatorja MPIK g. Jure Knez. Predstavil nam je Mrežni podjetniški inkubator Koroška in nam povedal, kako se razvija podjetniška ideja. Skupaj smo izbrali problem, potem pa smo v skupinah iskali rešitev. Izdelati smo morali prototip in v skeču predstaviti našo idejo. Pri tem smo razvijali kreativnost, inovativnost in podjetnost. Zvečer smo se družili ob glasbi z DJ Alexom, spali pa smo v šoli.

V soboto zjutraj smo si šli ogledat muzej mineralov in se sprehodili do lovske koče. Učitelji so nam pripravili team building igre, posneti pa smo morali tudi  kratek filmček, v katerem smo predstavili naš izdelek – prototip. Spoznale smo veliko novih prijateljev in se naučile veliko novega. Bilo je nepozabno.«

Dostopnost