Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Spoštovani starši!

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19 od ponedeljka, 16. 3. 2020, do nadaljnjega zapiramo vrtec in šolo. Cilj zaprtja je čim bolj preprečiti stike med ljudmi, da se koronavirus ne bo širil.

Učenci bodo danes, 13. 3. 2020, po koncu pouka odnesli vse svoje stvari domov. Starše učencev, ki jih danes ni v šoli, prosimo, da se do 14. ure oglasite v šoli in prevzamete otrokove stvari ter spraznite njegovo garderobno omarico. Šolo in vrtec bomo v vmesnem času očistili in razkužili.

Učitelji bodo za učence pripravili učna gradiva za delo na daljavo. S tem bomo nadomestili nekaj ur pouka, preostale ure pa bomo nadomestili med šolskim letom ali v pouka prostih dnevih.

Gradiva za učenje in zadolžitve bodo prejemali učenci na različne načine:

  • učenci od 6. do 9. r. bodo le-te prejemali preko e-učilnic in svojih šolskih elektronskih naslovov: ime.priimek@os-brezno.si;
  • učenci 4. in 5. r. bodo prejemali gradiva preko svojih šolskih elektronskih naslovov: ime.priimek@os-brezno.si;
  • učenci od 1. do 3. r. pa preko spletnih naslovov staršev in eAsistenta, nekaj gradiv pa že danes v tiskani obliki.

V primeru tehničnih težav (vstopanje v e-učilnico, elektronski poštni predal itd.) se obrnite na bostjan.klemencic@os-brezno.si.

Učitelji so za vas dosegljivi preko elektronskih naslovov, ki jih najdete na naši spletni strani pod zavihkom STARŠI -> e-naslovi.

Zavedamo se, da bodo za vse nas izredne razmere in da vsega ne bomo mogli izpeljati optimalno. Dane razmere vzemimo kot izziv in priložnost za učenje na drugačen način.

Želim vam veliko zdravja, strpnosti in medsebojnega razumevanja.

Ravnatelj, Leo Čelofiga, prof.

Dostopnost