Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Obvestilo!

V petek, 7. februarja, se bo na naši šoli izvedel 1. kulturni dan. Učenci gledališkega kluba bodo generalko izvedli v dopoldanskem času v Kulturnem domu Podvelka, in sicer za učence matične šole.

Popoldan, ob 16. uri, se bodo učenci premierno predstavili z letošnjim dramskim projektom, Remškarjevo dramatizacijo za mladino –  Bozonovo maščevanje, in sicer v OŠ Kapla.

Janez Remškar nam v svežem slengovskem jeziku daje recept, kako ostati Car v svetu ajfounov in hudih bejb. Učenci se bodo spraševali, kdo si zasluži spoštovanje sovrstnikov in kako malo je potrebno za uničenje sveta – pa naj bo to uničenje planeta z Bozonovo strašljivo genialno napravo ali pa uničenje tistega našega notranjega sveta, tistega krhkega ravnovesja naše samopodobe, tako odvisne od naše sprejetosti pri vrstnikih. Svet na koncu le preživi, Bozon in prijatelji pa ugotovijo, da je za osvojitev ženskega srca potrebno malo več kot daljinski upravljalec. (JSKD)

Nastopajoči: Damjana Garmut, Dijana Garmut, Thierry Jeseničnik, Rok Kelenberger,  Matej Kerbler, Eva Kočunik, Anej Kogal,  Tasja Krajnc, Uroš Ofič, Rebeka Pinter, Žan Ploj, Sabina Ribič, Domen Štrablek, Rene Štrablek, Kristina Tacer.

Režija: Suzana Praper Lipuš

Zvočni efekti: Nataša Žavcer

Ozvočenje: Darko Račnik

 

Prisrčno vabljeni!

Dostopnost