Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Spoštovani starši!

Vabimo vas na roditeljski sestanek, ki bo v torek, 11. 2. 2020, ob 17.30 na matični šoli v Breznu. Za vas smo organizirali predavanje z naslovom: Obvladovanje govoric in postavljanje meja v odnosih. Naša gostja Ksenija Lorber bo spregovorila o motnjah v komunikaciji in težavah pri sodelovanju, ki močno obremenjujejo odnose in delo. Vse to vpliva na vedenje in doživljanje posameznika (učitelja, staršev, učencev). Destruktivne oblike lahko vodijo do neželenih posledic na nivoju odnosov med ljudmi in tudi na širšem družbenem nivoju.

Kdo je Ksenja Lorber?

Ksenja Lorber je aktivna mediatorka, trenerka mediatorjev in predavateljica. Po osnovni izobrazbi prihaja iz učiteljskih vrst. Že petnajst let izvaja programe o obvladovanju konfliktov, čustev in vedenja, komunikaciji in mediaciji, antimobing programe in programe psihosocialnega zdravja. Mediacijo in spretnosti obvladovanja konfliktov uspešno uporablja pri delu z mladostniki, družinami, v gospodarstvu, na URSIKS in v lokalnem okolju. Objavila je več prispevkov na konferencah, je soavtorica brošure Šolska in vrstniška mediacija, uredila je prevode knjig Vrstniki rešujejo konflikte in Mediacija za menedžerje.

 

“Besede imajo neizmerno moč. Lahko zgradijo svetlo prihodnost, uničijo priložnost ali pa pomagajo ohraniti trenutno stanje. Besede okrepijo prepričanja, ta pa oblikujejo našo resničnost.”

Po predavanju sledijo roditeljski sestanki.

Ravnatelj

Leo Čelofiga, prof.

 

 

 

Dostopnost