Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

V torek, 4. 10. 2016, bomo izvedli kulturni dan. Obiskali bomo Mestno gledališče Ptuj, kjer si bomo ogledali predstavo VELIKI POK, Knjižnico Ivana Potrča Ptuj in si ogledali mestno jedro Ptuja.

ODHOD IN PRIHOD:

Učenci naj se parkirišču pod matično šolo zberejo ob 7.25. Odhod avtobusa bo ob 7.30. Prihod nazaj domov je predviden okrog 13.50–14.00. Učenci vozači gredo po vrnitvi s Ptuja domov z rednim avtobusom.* (Učenci, ki bodo vstopili in izstopili v Ožbaltu, morajo imeti podpisano soglasje staršev – napišejo starši sami; soglasja oddajo razredničarkam). Kosila bodo za ta dan odjavljena.

CENA VSTOPNICE IN AVTOBUSA:

Predstava Veliki pok stane 6,50 EUR (denar učenci oddajo razredničarki najkasneje do ponedeljka, 3. 10. 2016). Ogled Knjižnice Ivana Potrča je brezplačen. Cena prevoza je odvisna od števila udeležencev. Denar za avtobus bodo učenci plačali po položnici.

MALICA: Malico bomo vzeli s seboj (sirova štručka in sok). Vnašanje hrane in pijače v gledališko dvorano ni dovoljeno.

 

Več o sami predstavi si lahko preberete na spletnih straneh Mestnega gledališča Ptuj. Prosim, da se doma pogovorite s svojim otrokom glede primernega obnašanja v gledališču.

Vodji kulturnega dneva: mag. Urška Samec (Br), Suzana Praper Lipuš (Ka)

POMEMBNO:

* Zaradi nepredvidenih razmer na cesti lahko avtobus s Ptuja zamudi. V tem primeru bo avtobus, ki vozi v Ožbalt, počakal učence (10 do 15 min). Za učence, ki se vračajo domov v Lehen, pa v primeru zamude starši sami poskrbijo za prevoz svojih otrok domov. Učenci bodo starše obvestili po telefonu.

Dostopnost