Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Vpogledi učencev 9. razreda v ocenjene preizkuse znanja potekajo v elektronski obliki. Šola bo omogočila vpoglede v torek, 31. 5. in v sredo, 1. 6. 2016, v računalniški učilnici. Učenec se bo preko spletne strani http://npz.ric.si prijavil s svojo šifro in številko EMŠO. Obe številki učenci prinesete od doma in jih imate na vpogledu pri sebi. Šifro je vsak učenec prejel 1. dan opravljanja NPZ.

Učenci in starši lahko do ocenjenih preizkusov in izpisa dosežkov učenca neposredno dostopate tudi od doma preko spletne strani http://npz.ric.si. Na omenjeni spletni strani se prijavite s šifro učenca in njegovo številko EMŠO. Neposreden dostop od doma do ovrednotenih preizkusov znanja je za učence in starše mogoč od  torka, 31. 5. 2016, dalje.

ZA STARŠE UČENCEV 9. RAZREDA

Starši učencev 9. razreda lahko pravico do osebnega vpogleda v prisotnosti učitelja v učenčeve ocenjene preizkuse znanja iz matematike, slovenščine in fizike uveljavljate v sredo, 1. 6. 2016, ob 17.00 na matični šoli v Breznu. V kolikor želite osebni vpogled v ocenjene teste vašega otroka, se morate najkasneje do torka, 31. 5. 2016, na vpoglede OBVEZNO PRIJAVITI preko učencev (učenci so vam to informacijo že posredovali), pri učiteljih predmetov, ki so se pisali na letošnjih NPZ-jih!

Ravnatelj
Leo Čelofiga, prof.

Dostopnost