Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Dan za spremembe je vseslovenska akcija, ki je potekala letos že sedmo leto. Ta dan se vsi trudimo, da naredimo nekaj drugače. Letošnji dan za spremembe je bil namenjen spoštovanju in zato so ga poimenovali kar DAN ZA SPOŠTOVANJE. Namenjen je  bil spodbujanju dobrih medsebojnih odnosov, spoštljivi komunikaciji in drobnim dejanjem prijaznosti. Tudi mi smo sodelovali.

IMG_4955 IMG_5034

Učenci razredne stopnje so namenili posebno pozornost spoštovanju starejših, zato so v petek, 1. aprila v šolo povabili svoje dedke in babice. Pripravili so jim lep kulturni program, nato pa so skupaj izdelovali ladjice s prijaznimi besedami, ki so jih spustili po reki Dravi z namenom, da prijazne besede dosežejo čim več ljudi.

Prostovoljke predmetne stopnje pa so obiskale upokojene učitelje, ki živijo v Breznu in Podvelki ter jim z drobnim dejanjem pozornosti polepšale dan. Zelo so se nas razveselili.

Zaščitni znak dneva za spremembe je rumena ribica. Ribica, ki se ne prepušča toku in aktivno prispeva k spremembam, tako kot vsi, ki smo sodelovali pri tem dnevu.

DSCN4013

Več fotografij, ki so nastale ob Dnevu za spoštovanje, si lahko ogledate v galeriji.

Dostopnost