Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

V sredo, 22. aprila 2015, je ob 17.00 v avli Osnovne šole Radlje ob Dravi potekalo Območno srečanje otroških in mladinskih pevskih zborov. Srečanja so se udeležili otroški pevski zbori OŠ Ribnica, Radlje, Vuzenica, Muta in Brezno-Podvelka ter mladinski pevski zbor PŠ Remšnik, OŠ Radlje, Muta, Vuzenica in Brezno-Podvelka.

Srečanje je strokovno spremljala akademska glasbenica Tadeja Vulc. Oba zbora naše osnovne šole, tako otroški kot mladinski, sta se na srečanju predstavila s tremi pesmimi, ob klavirju pa jih je spremljala prof. glasbe ga. Damijana Sgerm Kristan. Zbora sta se odlično predstavila, še posebej dobro pa je bil s strani strokovne ocenjevalke ocenjen mladinski pevski zbor, za katerega je tudi predlagala, da se v prihodnjih letih udeleži regijskega tekmovanja.

Pevke in pevci z učiteljico so bili zelo zadovoljni z nastopom, pohvala s strani ocenjevalke pa je dobro opravljen nastop še dodatno potrdila.

Najbolj pomembno pa je, da so učenci ta dan preživeli zelo lepo in je bila to zanje ena lepših izkušenj v tem šolskem letu.

Pevka in pevcem iz srca čestitam za uspešen nastop!

Urška Pečonik, prof. glasbe

mpz revija opz revija

Dostopnost