Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Tudi na OŠ Brezno – Podvelka smo se letos odločili, da bomo z različnimi dogodki sodelovali pri Tednu vseživljenjskega učenja, ki ga organizira Andragoški zavod Slovenije.

Letošnji Teden vseživljenjskega učenja bo potekal od 15. do 22. maja (uradni termin) oziroma od 15. maja do 30. junija (razširjeni termin).

S številnimi dogodki želijo prikazati različne oblike in možnosti učenja, namenjenega vsem ljudem, predstaviti zamisel o vseživljenjskosti in nenehnem pretoku učenja, obenem pa počastiti izjemne učne dosežke in izraze ustvarjalnosti ljudi vseh generacij. Namen teh prireditev je ozaveščanje najširše javnosti o potrebnosti, pomembnosti in vsenavzočnosti učenja, prebujanje radovednosti, razvijanje pozitivnega odnosa do učenja, pa tudi premoščanje različnih pogledov ter gojenje kulture medsebojnega sprejemanja in razumevanja. Teden je tudi priložnost za izmenjavo strokovnih mnenj in presojo stanja teorije in prakse, ki zadevata vseživljenjsko izobraževanje in učenje. (Vir: http://tvu.acs.si/koledar/predstavitev/, dobljeno 15. 5. 2015)

Prireditve, s katerimi se udeležujemo TVU, najdete TUKAJ.

Urška Samec

Dostopnost